Herbatka owocowa o smaku owoców leśnych

Kwaśny smak aronii, czarnej porzeczki, jeżyny i dzikiej róży w połączeniu ze słodyczą malin i kwiatem hibiskusa

Kwaśny smak aronii, czarnej porzeczki, jeżyny i dzikiej róży w połączeniu ze słodyczą malin i kwiatem hibiskusa tworzą wyjątkową mieszankę, której smak pozostaje w pamięci jeszcze na długo po ostatnim łyku.

Sposób przygotowania
5-8 MIN
100ºC
Przygotowanie: jedną torebkę umieścić w filiżance, zalać świeżo zagotowaną wodą i zaparzać 5-8 minut.
Ciekawostki i przepisy
  • Leśna Ice Tea

    5 torebek herbatki BELiN o smaku owoców leśnych zaparzyć w 1 l wody, następnie usunąć torebki, dodać dwa plasterki limonki i po kilku minutach schłodzić. Napar wlać do dzbanka wypełnionego kostkami lodu i pokrojonymi jeżynami.